HISTORIEK

Keurslager Michielsen is al vele jaren een begrip in Antwerpen alsook ver daarbuiten. Vele klanten komen reeds meer dan 25-30-40 jaar hun wekelijkse boodschappen doen in Antwerpen. Zelfs na een verhuis naar de randgemeente, de kust of de Ardennen houden velen de traditie aan om hun geliefde slager maandelijks of zelfs wekelijks te bezoeken. De kinderen van de ouders en grootouders die grootgebracht zijn met de kwaliteit en de vleesjes van Michielsen trachten de traditie door te geven aan de volgende generatie.

Door de uitmuntende kwaliteit, het behoud van traditionele recepten zoals Filet d’Anvers, kalfsrol, Cordon Bleu, chipolata’s, gehakt en onze befaamde Kalfsworst zijn vele klanten trouwe fans geworden van Michielsen.

Na vele hypes, trends of zelfs negatieve berichtgevingen over de vleessector, heeft Keurslager Michielsen steeds kunnen vertrouwen op een zeer trouw cliënteel door steeds accuraat te handelen in soms moeilijke omstandigheden maar steeds met de zelfde ingesteldheid: enkel topkwaliteit en top service zijn goed genoeg voor onze klanten, onze fans.